Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei”, primele declarații după împăcare

Codruț și Alexandra au format de la început un cuplu îndrăgit de telespectatorii „Puterea Dragostei”. În urmă cu ceva vreme aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite, dar în final și-au mai acordat o șansă și sunt din nou împreună.

Author: Madalina Grigore joi 02 decembrie 2021 , 15:17

Puterea Dragostei

Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei”, primele declarații după împăcare.

[Sursa foto: Google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Invitați în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” au vorbit despre toată perioada în care au fost despărțiți, dar și despre faptul că de curând au decis să își acorde o nouă șansă

„A venit totul de la sine, a fost spontan totul.  A durat în jur de cinci minute. Am primit pe TikTok, de la Alex, o provocare în care să îl sun și să vorbim. Inițial, primise el aceeași provocare de la Alex, dar a avut orgoliul prea mare și nu a vrut”, a spus Alexandra. 

Citeste si: Radu, decizie radicală în casa "Puterea dragostei". "Am plecat acasă. Gata, la revedere!"

Urmărea fiecare pas al Alexandrei

Deși părea că fiecare și-a găsit fericirea în brațele altcuiva, Codruț recunoaște că o urmărea pe Alexandra și se gândea la o împăcare.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

„O urmăream peste tot, pe Instagram, pe TikTok. Știam ce face, doar că stăteam așa în umbră să mă asigur că e bine. Eram atent la orice detaliu, orice scotea pe gură. Eram la curent cu ce se întâmplă.  Eu încercam să mă iau cu altceva, să uit, dar nu am putut. Sau chiar dacă puteam, era pentru o perioadă scurtă de timp. Orice făceam, tot acolo mă ducea gândul”, a mărturist Codruț.

Citeste si: Concurentul eliminat din casa "Puterea Dragostei": "Cel mai bine e să fii singur în viață"

De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț

Cauzele despărțirii dintre cei doi au fost certurile și neînțelegerile tot mai frecvente în ultima perioadă de timp. Între cei doi totul pare perfect acum, relația dintre ei fiind mai frumoasă ca niciodată. Cei doi se gândesc să pună în aplicare planurile de viitor pe care le au.

„O să îl leg de pat dacă mai vrea să plece vreodată de lângă mine. Nu vreau să mai plece. Trei luni mi-a mâncat zilele”, a adăugat Alexandra.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fost concurent „Puterea Dragostei”, fotografii din perioada liceului. N-o să-ți vină să crezi cum arăta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si