O nouă concurentă i-a dat pe spate pe băieții de la "Puterea Dragostei". Cine este Naba

O nouă concurentă face valuri în casa băieților de la "Puterea Dragostei". Naba a încins atmosfera printre băieți și a trezit suspiciuni în rândul unora după ce a mărturisit că îi cunoaște deja personal pe Iacob și Mădălin.

Author: Sorin Negru joi 25 noiembrie 2021 , 10:13

Cine este noua concurentă de la Puterea Dragostei, Naba

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Naba nu a vrut să se așeze pe fotoliul roșu pe care a stat un alt concurent, spunând că i se pare "prea jegos", iar unul dintre băieți a fugit repede pe scări să-i aducă un fotoliu nou. "Sunteți destul de dezordonați, e nevoie de cineva să vă aranjeze", le-a spus Naba băieților.

Citeste si: „Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în București! Iubirea ajunge la un nou nivel, odată cu al cincilea sezon al show-ului, ce se anunță cu totul spectaculos și plin de surprize frumoase!

Naba a evitat multe dintre întrebările puse de băieți. Ea a spus, totuși, că are 27 de ani și că îi plac bărbații de la 40 de ani în sus. "Toți de aici sunt mici", s-a plâns Naba când a trebuit să invite la dans un băiat.

Naba: Cine e regizorul aici?

"Care e faza? Aici se joacă o regie de fapt și tu ești regizorul?", l-a întrebat din start Naba pe Radu. Concurentul a ripostat, întrebând-o pe Naba dacă este chiar concurentă în show sau doar a venit în vizită.

Citeste si: Mariana și Aya de la „Puterea Dragostei” nu mai sunt prietene: „Oamenii se mai schimbă”

Naba a recunoscut de la început că îi cunoștea de mai mult timp pe Mădălin și pe Iacob.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă- wowbiz.ro

Naba a dansat furtunos cu Mădălin la prima ei apariție în casa băieților de la "Puterea Dragostei". 

"Am fost puțin emoționată, noroc că mă cunosc deja cu doi dintre băieți", a spus Naba la intrarea în casa fetelor. "Aș vrea să-i cunosc pe toți băieții. Inclusiv pe Radu, el oricum le cunoaște pe toate, a mai spus Naba."

Vlad a fost întrebat de moderatoarea emisiunii dacă îi place de Naba, dat fiind că îi plac femeile mature, iar el a răspuns că e prematur să spună dacă da sau nu.

"Un copil spune că e prematur", l-a luat Naba peste picior. Vezi mai jos întregul moment din emisiune:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si