Pana luni, la ora 4.00, in Moldova, nordul Dobrogei, extremitatea de nord-est a Munteniei, dar si la munte, vor fi perioade in care vantul va mai avea intensificari, cu viteze de 50-60 de kilometri pe ora si, pe arii restranse 70 de kilometri pe ora, spulberand si troienind zapada, avertizeaza meteotologii.

Atentionarea cod galben vizeaza judetele Suceava, Harghita, Neamt, Iasi, Sibiu, Valcea, Arges, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Braila, Galati si Tulcea.

Temporar va mai ninge slab si se va mai putea depune strat de zapada peste cel existent, duminica seara, in Moldova, local in Carpatii Meridionali si Orientali, nordul Dobrogei si extremitatea de nord-est a Munteniei, iar in prima jumatate a noptii de duminica spre luni in judetele din jumatatea de nord a Moldovei si pe crestele montane inalte, precizeaza ANM.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Ninsori, in general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restranse si in regiunile centrale si sudice, iar in extremitatea de sud-vest a teritoriului vor mai fi unele intensificari ale vantului, mai arata meteorologii.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si