Colaborare tot mai stransa intre Romania si Turcia! Cele doua tari au puz bazele unui nou parteneriat comercial!

Reprezentantii celor doua tari au pus bazele unui viitor parteneriat comercial in cadrul Forumului de Afaceri Romania-Turcia!

C.I.P., luni 11 februarie 2019 , 17:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Turcia este primul partener comercial al Romaniei din afara Uniunii Europene. "Romania este partenerul nostru strategic. De asemenea, aici avem si cele mai mari investitii turcesti din zona balcanica. Tinta noastra este sa crestem cooperarea economica si comerciala mult mai mult decat in prezent", a declarat ministrul turc al comerului, Rushar Pekcan.

Citeste si: România şi Turcia, viitor comun în afaceri. Eveniment grandios în Bucureşti

"Romania este in Uniunea Europeana, iar pentru afaceri este o tara care iti da incredere si pace. Aici este cel mai bun loc pentru business.", este de parere si Guven Gungor, presedintele TIAD.

Memorandumul semnat intre Romania si Turcia in cadrul Forumului de Afaceri are ca tinta schimburi comerciale de 8 miliarde de euro in urmatorii ani.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO Kanal D si Executiv Board Member Kanal D, prezent, alaturi de vedete ale statiei, la Balul TIAD

Forumul de Afaceri Romania-Turcia a fost organizat in parteneriat cu Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci din Romania. "Bucurestiul are un dialog permanent cu reprezentantii mediului de afaceri turca. Sunt convins ca produsele romanesti vor fi asimilate de piata turca mai rapid.", spune si Stefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comert si Antreprenoriat din Romania.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si