Colegul de televiziune al Cristinei Ţopescu a avut acelaşi destin zguduitor! Jurnalistul Călin Mitici a fost găsit mort în casă, după câteva zile de la deces!

Călin Mitici a avut acelaşi destin ca Cristina Ţopescu, colega sa de la TVR.

Matei Vaihan, sâmbătă 18 ianuarie 2020 , 10:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Călin Mitici a avut acelaşi destin ca Cristina Ţopescu, cei doi fiind colegi ani de zile la TVR. “Călin Mitici, coordonator la Secţia Emisiuni pentru Alte Minorităţi din TVR, a fost găsit mort, ieri, în locuinţa sa, din Bucureşti. Cauzele decesului nu sunt cunoscute, au declarat pentru evz.ro reprezentanţi ai Televiziunii Publice. Decesul lui Călin Mitici a survenit în circumstanţe care nu au fost complet clarificate, în cursul zilei de vineri”, a scris Evenimentul zilei pe 12 august 2009. (vezi motivul pentru care Cristina Ţopescu nu s-a măritat niciodată)

Citeste si: Andreea Esca, șocată de vestea tragică a morții Cristinei Țopescu. Cele două au lucrat împreună trei ani

Citeste si: Familia Regală, mesaj sfâșietor după moartea jurnalistei Cristinei Țopescu

Citeste si: Cristina Țopescu a vrut să plece din România, în urmă cu 2 ani și jumătate! Vedeta și-a căutat un job în Italia dar s-a răzgândit în ultimul moment

“Călin Mitici, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort în casă de prieteni. Aceştia l-au sunat în ultimele zile şi, din cauză că jurnalistul nu răspundea la telefon, au mers la casa acestuia. Jurnalistul nu era căsătorit şi locuia singur. Prietena lui a apelat la câţiva prieteni şi au intrat în casă, forţând uşa de la intrare. La faţa locului a venit grupa operativă de la Poliţia Capitalei. "Uşa era închisă pe interior, nu există urme de violenţă. Se va efectua necropsia pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului", a precizat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.”, mai scria ziarul.

Călin Mitici a avut acelaşi destin ca Cristina Ţopescu. Mitici a fost primul corespondent de război al TVR

Călin Mitici a fost realizator tv, reporter, analist, corespondent de război - primul corespondent de război al Televiziunii Române. Mitici a fost primul corespondent de război al unei televiziuni de după 1989 şi primul corespondent de război român în fosta Iugoslavie. Era pe jumătate sârb, după mamă. A realizat zeci de materiale din timpul războiului din fosta Iugoslavie. Călin Mitici a fost trecut de la departamentul Ştiri, pentru care a lucrat în ultimii 15 ani, la Secţia “Alte Minorităţi”. Mitici lucra în Televiziunea Română din anul 1990. A fost editor de ştiri, secretar general al Redacţiei Actualităţi Externe, producător executiv la aceeaşi redacţie, în care a realizat o serie de programe complexe precum “Cronica Parlamentului”, “Mapamond”, “Atlas”, “7

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie,  la crematoriul din Vitan-Bîrzești, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si