UPDATE: Coletul suspect gasit, luni dupa-amiaza, pe o strada din cartierul galatean Micro 19 continea produse alimentare alterate, a stabilit echipa pirotehnica din cadrul IPJ Galati, care s-a deplasat la fata locului. Potrivit politistilor, cel mai probabil, pachetul a fost uitat de cineva in zona sau a cazut dintr-o masina aflata in trafic.

"S-au finalizat cercetarile si s-a stabilit ca respectivul colet continea produse alimentare, cel mai probabil pachetul fiind uitat de catre o persoana sau fiind cazut dintr-o masina aflata in trafic", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Andreea Rogojina. Ea a precizat ca pe timpul desfasurarii cercetarilor traficul rutier a fost oprit in zona, circulatia fiind reluata cu putin timp in urma.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Andreea Rogojina, a declarat corespondentului News.ro ca un colet suspect a fost descoperit in zona cartierului Micro 19 al municipiului Galati, iar o echipa pirotehnica a fost trimisa in zona.



Pâna la ora actuala, purtatorul de cuvânt al IPJ Galati nu a putut furniza alte detalii legate de acest incident.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si