Principalele puncte de tecere a frontierei spre Ungaria sunt foarte aglomerate, sambata, mii de masini fiind blocate in coloane lungi de cativa kilometri, cele mai mari probleme fiind inregistrate la Nadlac II. soferii care au ales sa iasa din tara prin acest punct spun ca au stat patru ore pentru controlul documentelor.

Reprezentantii Politiei de Frontiera Arad spun ca doar prin Nadlac II au iesit din tara, in ultimele 24 de ore, aproximativ 50.000

de persoane cu peste 14.000 de autovehicule, recomandand ca acest punct sa fie evitat cel putin pana sambata seara.

Soferii sunt sfatuiti sa consulte aplicatia online a Politiei de Frontiera privind situatia traficului de la granita, pentru a alege punctele in care sunt timpi mai mici de asteptare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La Nadlac II se lucreaza pe sase benzi de iesire, dar aplicatia online arata ca se asteapta 120 de minute pentru control, jumatate din cat sustin soferii ca au stat.

La Nadlac I, pe DN7, s-ar astepta o ora, conform Politiei de Frontiera, iar controlul se face pe trei artere de iesire.

La Petea, in Satu Mare, autoritatile anunta un timp de asteptare de 90 de minute pentru iesirea din tara, la Urziceni (Satu Mare) – 50 de minute, iar la Cenad (Timis) – 40 de minute.

Reprezentantii Politiei de Frontiera spun ca valorile mari de trafic inregistrate in vestul tarii, pe sensul de iesire, sunt date atat de tranzitul specific weekend-ului, cat si de turistii care pleaca in excursii in strainatate. Tototdata, multi romani care lucreaza in alte tari si au venit in vacanta in Romania au inceput sa paraseasca tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si