Popularitatea uriașă a pieselor second-hand se datorează multiplelor beneficii pe care le oferă cumpărătorilor, iar posibilitatea de a achiziționa elemente originale ce provin de la modele din aceeași serie cu autoturismul nostru este extrem de tentantă și avantajoasă.

Pentru că, trebuie să recunoaștem: că șoferi, ne întâlnim cu probleme tot mai des, cauzate fie de calitatea scăzută a infrastructurii, întreținerea defectuoasă a mașinii, fie de numărul mare de kilometri la bord.Principalul

avantaj al pieselor la mana a doua este pretul accesibil. O reparatie la autoturism poate fi costisitoare.

Reviziile periodice, schimburile ocazionale de piese, inclusiv accidentele ușoare lăsate cu avarii ale elementelor de caroserie ne pot afecta bugetul, însă, prin achiziționarea pieselor din dezmembrări auto putem obține o economie semnificativă, în unele cazuri chiar și peste 50%.

Piese din dezmembrări auto cu factură și garanție

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De la elemente de caroserie sau accesorii obișnuite de interior, până la piese pentru motor și consumabile, că proprietari de autovehicule putem cumpără online orice avem nevoie pentru mașinile noastre. Și pentru că ne dorim componente originale, conform specificațiilor oferite de către producător, varianta pieselor second-hand este una ideală.

Chiar și utilizate, componentele din parcul de dezmembrări s-au dovedit de fiecare dată mult mai bune decât piesele noi care doar seamănă cu cele originale, dar nu vin cu aceleași proprietăți din cauza faptului că există numeroase imitații.

Toate componentele pe care le găsim în unitatea de dezmembrări au prețuri accesibile, sunt originale, iar unele dintre ele pot fi exclusive (piese rare, care nu se mai fabrică).

În plus, ne aducem aportul la protecția mediului, prin reciclarea pieselor. Știai că atunci când o mașînă este scoasă din uz, aproximativ 80% din componentele sale pot fi reutilizate? Se economisesc, astfel, resurse importante pentru producția unor piese noi, diminuandu-se risipă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

De ce să plătim dublu sau chiar mai mult pentru piesele auto de care avem nevoie, când putem beneficia de același randament, dar la un cost mai redus? Dacă și tu intenționezi să-ți diminuezi cheltuielile pentru întreținerea sau reparația autovehiculului, poți apela cu încredere la serviciile unui parc auto online. Poți identifica rapid piesă după codul OEM sau direct din meniu, iar livrarea se face în doar câteva ore, inclusiv la Easybox- pentru produsele care încap fizic în lockere. Accentul este pus pe calitatea serviciilor și nu se mizează pe artificii de marketing care să crească vânzările, ci pe o asistență reală, oferită celor care vor să beneficeze de prețuri mici, siguranță și confort în trafic.

Într-un centru de dezmembrări auto, așa cum este și dezmembraru.ro, cu review-uri pozitive ce-i confirmă standardele înalte de calitate ale serviciilor oferite, beneficiezi de consultanță gratuită în achiziționarea pieselor prin intermediul call-centerului pus la dispoziția clienților și de o gama variată de piese auto second-hand originale, la costuri accesibile, chiar și pentru brand-uri de lux, însoțite de garanție, factură, drept de retur și livrare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si