"Asta este tortura! M-au dresat... Din ce in ce incep sa devin om.. Nu vedeti?"

"Eu cum sunt acum? Sunt mai puternic, nu? Din ce in ce mai putenic. De ce? Mi-au luat duhul. M-au distrus fizic, psihic... din cauza ca ma tinea inchis si nu imi dadaea acea invoire"

"Bai, un an am stat fara sa imi vad casa. Am uitat-o! Am cerut sa imi aduca poze cu gradina, cu pomii cum infloresc, cu mieii pe care i-au fatat oile, poze cu berbecutii, poze cu gardul"

"Nu mai esti in firea ta. Iti ia firea, iti ia duhul"

"Asta este tortura!"

Pe langa aceasta tortura, Becali, fost detinut, acum "comisar pentru apararea drepturilor omului in lume", face dezvaluiri soc de pe treptele Parchetului!
Pentru inceput, despre Poarta Alba.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Eu cand am ajuns acolo... mi-au zis aici o sa faci...

nu mi-a venit sa cred, era o vila cu gradina.. Dupa am aflat ca SRI ul a facut... cum sa fie becali batjocorit, adica din dragoste fata de mine... Becali este un bun national"

"Aveam 5 care imi servea masa, oua fierte, sucul de rodie, de portocale, adica aveam filipinezi... Ma iubeau, cum sa se supere. Faceau totul din dragoste. Si eu faceam pentru ei, le ajutam familiile, cadeau in depresie"

Poarta Alba nu este singurul penitenciar in care a ajuns latifundiarul.

"Eu si la Jilava stateam pe o sectie scurta, facuta pentru Adrian Nastase. Cum erau conditiile? Super de conditii. Hotel? Bine, ma. Hotel...  Erau geamurile mici... Singurul lucru... nu aveai aer"

"La revolta aia care a fost in puscarii, i-a bagat intr-o camera, i-a umplut de sange, a spalat cu furtunul sangele"

"Mi-a spus un detinut si a zis ca imi da si probe, imi va trimite"

"Nu zic eu ca sunt niste oameni chei de biserica, dar nici sa ii omori ca animalele"

Sunt primele detalii pe care Becali le-a strans in ampla ancheta pe care a pornit-o in penitenciare. A depus plangere la parchet pe numele sefilor ANP pe care ii acuza de abuz in serviciu dupa ce un detinut s-a sinucis pentru ca nu a fost lasat la inmormantarea iubitei.

"Pentru ca, ba, cand e in regim deschis trebuie sa il dai societatii gata educat.. Daca il tii inchis e ca animalul, hap.. musca pe unul"

"In regim deschis.. 30 de zile pe an. Adica intr-un an... 30 de zile trebuie sa vii acasa"

"Da-le ma sobolani in camera si ai sa vezi ca ala daca il lasi acasa... ce zice.. Iti dau drumul acasa, conform legii, dar iti pun si 5 sobolani in camera...

pune 10 sobolani dar lasa-ma sa ma duc acasa, criminalule"

Sefii penitenciarului Rahova, acolo unde s-a sinucis acel detinut, sustin ca nu l-au lasat sa se duca la inmormantare pentru ca nu ar fi depus langa solicitare si certificatul de deces.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si