Complicele lui Gheorghe Dincă la un pas de moarte. Diagnostic necruțător după gratii

Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă a primit un diagnostic crunt în spatele gratiilor. Deținutul suferă de cancer la ficat.

Author: G.B. marți 10 martie 2020 , 18:11

Complicele lui Gheorghe Dincă la un pas de moarte.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ştefan Risipiceanu este grav bolnav. Complicele lui Gheorghe Dincă a primit un diagnostic crunt în spatele gratiilor. Bărbatul suferă de cancer la ficat.

Tribunalul Olt a hotărât să prelungească cu 30 de zile mandatul de arestare formulat atât pe numele lui Gheorghe Dincă, cât şi pe cel al complicelui său, Fane Risipiceanu.

Complicele lui Gheorghe Dincă la un pas de moarte.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, declarație șocantă: S-a pus la cale omorârea lui Gheorghe Dincă!

Deținutul, în vârstă de 46 de ani, se află în arest preventiv. Potrivit publicaţiei Impact, Ştefan Risipiceanu ar avea cancer la ficat şi, mai mult, s-ar afla în ultimul stadiu.

Citeste si: Tatăl fetei răpite de Gheorghe Dincă, în impas. Ion Măceșanu a fost obligat să plătească

Complicele lui Gheorghe Dincă la un pas de moarte. Diagnostic necruțător după gratii

Acum, Fane se află în înfirmeria Penitenciarului Craiova, acolo unde el şi Gheorghe Dincă au fost duşi, odată cu trimiterea în judecată a dosarului.

Complicele lui Gheorghe Dincă la un pas de moarte.

Citeste si: Gheorghe Dincă șochează din nou în puscărie! Criminalului din Caracal a avut o cerință șocantă înainte de a se prezenta la înfățisările de la tribunal

Medicii au constatat că acuzatul a ajuns în această situație din cauza consumului excesiv de alcool. Ştefan Risipiceanu a violat-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost adusă la casa groazei de Gheorghe Dincă. Bărbatul a zărit-o pe tânără în mașina lui Gheorghe Dincă, apoi i-a cerut să întrețină relații sexuale cu ea.

Citeste si: BREAKING NEWS! Gheorghe Dincă a fost desfigurat de puscăriași


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si