Fanii Coldplay se pregătesc pentru un spectacol de neuitat, iar organizatorii au pus la punct toate detaliile pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Accesul pentru publicul general la concertul Coldplay din București se va face începând cu ora 17:00. Vor fi trei intrări amenajate din Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin artera indicată.

Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată.

Hartă: Cum se face accesul la concertul Coldplay din București

Hartă: Cum se face accesul la concertul Coldplay din București

[Sursa foto: emagic.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Coldplay a decis să susțină un al doilea concert în România, pe 13 iunie. Biletele pentru concertul din 12 iunie s-au apuizat

Recomandări pentru participanți

Verificați biletele în avans: Asigurați-vă că aveți biletele pregătite și că ați citit toate informațiile furnizate de organizatori.

Transport și parcare: Folosiți mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la stadion, deoarece locurile de parcare sunt limitate.

Stația de metrou cea mai apropiată este Piața Muncii.

Acces și securitate: Respectați indicațiile personalului de securitate și ale organizatorilor. Se vor efectua controale de securitate la intrare.

Obiecte permise și interzise: Verificați lista obiectelor permise și interzise pe stadion pentru a evita inconveniențele. De obicei, sunt interzise sticlele, obiectele contondente și rucsacurile mari.

Concert Coldplay

Concert Coldplay

[Sursa foto: Hepta]

Citește și: ”Vând bilete Coldplay”: Anunțul care te poate lăsa fără bani. Atenție la biletele revândute pe internet

Zonă special amenajată pe Maior Ion Coravu

Orgenizatorii concertului Coldplay au mai anunțat că spectatorii care vor să vină devreme la stadion vor avea posibilitatea să își petreacă timpul în zona Maior Ion Coravu, care va fi disponibilă publicului în ambele zile de concert începând cu ora 12:00, până la finalul evenimentului. Această zonă va fi amenajată ca zonă de așteptare, cu toate facilitățile, baruri, food trucks, standuri de merchandise și altele.

Accesul în zona de așteptare Maior Ion Coravu nu presupune acces în eveniment înainte de deschiderea porților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si