Concurs de echitatie pe domeniul Cantacuzino. Spectacol superb cu cei mai curajosi calareti

Concurs de echitatie plin de suspans, in acest weekend, pe domeniul Cantacuzino de langa Ploiesti. Cei mai curajosi calareti s-au intrecut printre obstacole naturale si orice pas gresit putea insemna o tragedie. ##VIDEO26912##

duminică 02 octombrie 2016 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Concurs de echitatie plin de suspans, in acest weekend, pe domeniul Cantacuzino de langa Ploiesti. Cei mai curajosi calareti s-au intrecut printre obstacole naturale si orice pas gresit putea insemna o tragedie.
Asa arata cea mai periculoasa intrecere din lumea echitatiei. Poarta numele de cross country si putini calareti se incumeta sa participe.
Obstacolele sunt preluate din natura si, spre deosebire de cele clasice, nu pot fi daramate.
Doar 3 concurenti s-au inscris la cea mai dificila proba. Trebuie ani de munca pentru a duce la capat intreg traseul, spun acestia.
Busteni, pietre, fan sau o piscina, sunt doar cateva dintre obstacolele gandite de catre organizatori pentru a-i pune la incercare pe calareti. Iar unul dintre ei a avut ceva emotii chiar la ultimele sarituri.
Roo Fox este o alta competitoare de cross country. A participat si la Olimpiada si spune ca nu se vede facand altceva, vreodata.
Spectacol nu au facut doar calaretii, ci si vizitii, care au avut si ei competitia lor.
Una deloc floare la ureche.
Orice bila daramata insemna 3 puncte de penalizare. Festivalul se incheie in aceasta seara.


Asa arata cea mai periculoasa intrecere din lumea echitatiei. Poarta numele de cross country si putini calareti se incumeta sa participe. Obstacolele sunt preluate din natura si, spre deosebire de cele clasice, nu pot fi daramate.

Doar 3 concurenti s-au inscris la cea mai dificila proba. Trebuie ani de munca pentru a duce la capat intreg traseul, spun acestia.

Busteni, pietre, fan sau o piscina, sunt doar cateva dintre obstacolele gandite de catre organizatori pentru a-i pune la incercare pe calareti. Iar unul dintre ei a avut ceva emotii chiar la ultimele sarituri.Roo Fox este o alta competitoare de cross country. A participat si la Olimpiada si spune ca nu se vede facand altceva, vreodata.
Spectacol nu au facut doar calaretii, ci si vizitii, care au avut si ei competitia lor. Una deloc floare la ureche.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

 


Orice bila daramata insemna 3 puncte de penalizare. Festivalul se incheie in aceasta seara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si