Nicusor Constntinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, este judecat in 3 procese de coruptie, intr-unul dintre acestea, cel al subfinantarii Centrului Militar Zonal, fiind condamnat, in prima instanta, la 3 ani si jumatate de inchisoare. Presa a relatat pe larg cum, de-a lungul timpului, Constantinescu, supranumit “Baronul de Constanta”, a vrut sa se sustraga audierilor, invocand motive de sanatate.

Nicusor Constantinescu si sotia
Nicusor Constantinescu si sotia Zilele trecute, Constantinescu a fost adus la tribunal cu Salvarea, sustinand ca a stat mai mult timp internat la Sanatoriul Balnear Techirghiol.
Procurorii au demonstrat, insa, ca in zilele in care fosul presedinte al CJ sustinea ca e in spital, se afla in alte zone ale orasului si ca a participat la o petrecere care aniversa 25 de ani de la absolvirea facultatii. In asteptarea verdictelor proceselor in care este acuzat, Constantinescu are grija averii, care ar putea fi pusa sub sechestru. Conform ultimei declaratii de avere, acesta detine un portofoliu imobiliar impresionant, pe care l-a trecut pe numele sotiei, Codruta, si al fiului, Stefan: cate un teren in Constanta, Tulcea, Voluntari si Piatra-Neamt, o casa in Constanta, o alta in Bucuresti, si o casa de vacanta in Piatra-Neamt.
Casa din Constanta a familiei Constantinescu
Casa din Constanta a familiei Constantinescu
Cele mai spectaculoase sunt casa boiereasca din Constanta, de 687 de metri patrati, si cea de vacanta, din Piatra_Neamt, de 448,5 metri patrati. La rubrica “bunuri”, Constantinescu a trecut tablourile sotiei, in valoare de 15.000 de euro, in timp ce despre colectia sa de bijuterii si obiecte de arta, “baronul de Constanta” a completat: “nu pot aprecia”. In fine, la “active financiare”, Constantinescu a trecut un depozit bancar de 987.000
de dolari!
Casa de vacanta de la Piatra Neamt a politicianului
Casa de vacanta de la Piatra Neamt a politicianului


Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si