Condamnati sa moara in chinuri fara niciun sprijin si nicio remuscare. Mii de bolnavi in faze terminale au parte de ororile CNAS

Condamnati sa moara in chinuri fara niciun sprijin si nicio remuscare. E tratamentul de care au avut parte mii de bolnavi in faze terminale din partea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate. Cea care a denuntat mafia din sistem povesteste ce orori inimaginabile a vazut. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional!

Author: A.L. miercuri 06 septembrie 2017 , 19:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din pacate, mii de bolnavi in faze terminale s-au stins in chinuri, pentru ca functionarii Casei de Asigurari de Sanatate au refuzat cinic, ani la rand, sa le deconteze cele trei luni de ingrijiri medicale la domiciliu la care, legal, ar fi avut dreptul.

Cum banul a fost mai presus de omenie, sefii de la Casa au preferat sa deconteze servicii fictive. De 3 milioane de euro, spun procurorii. Cea care a denuntat mafia din sanatate, patroane uneia dintre firmele care ofera asistenta medicala la domiciliu bolnavilor, sustine ca in toti acesti ani i s-ar fi cerut sa dea spaga ca sa primeasca fonduri pentru a ingriji bolnavii.

Fotografiile atasate la dosarul procurorilor au un impact emotionat atat de puternic incat nu pot fi difuzate. Ele, insa, arata starea deplorabila in care erau bolnavii care implorau mila statului si erau tratati cu o indiferenta crunta.

N-a fost nici greu de fraudat sistemul, de vreme ce nu exista o forma de monitorizare a firmelor care-i ingrijesc pe bolnavi acasa. Nimeni nu poate sti daca asistentii se duc o data pe saptamana sau zilnic la ei. Cert e ca statul le deconteaza aproape 50 de lei pentru fiecare zi. In tot acest timp, cei cu adevarat bolnavi au parte numai de suferinta. Cu toate ca are leucemie, metastaza la plamani si diabet, i-a fost amputat piciorul.... acestui barbat i-au taiat si ajutorul de insotitor.

 

"Cu siguranta vine si ziua in care vom muri...  Eu nu am auzit un pacient sa moara de doua ori... Si eu voi muri intr-o zi, Dumnezeu stie cand va fi... Nu mi-e teama, pentru ca am ingrijit pacientii"

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si