Conditiile inimaginabile de la Spitalul CF2 sunt nebagate in seama de catre autoritati! Raspunsul incredibil al Ministerului Transporturilor!

Spitalul CF 2 din capitala continua sa arate ca o cladire parasita in care nimeni nu a mai facut curat de ani de zile. Mai multe sectii sunt intr-o stare jalnica iar de toalete nu te poti apropia! Desi unitatea sanitara are un buget anual de peste 10 milioane de euro, Ministerul Transporturilor spune ca totul este conform legii!

Author: G. S. Webeditor: I. I. joi 08 martie 2018 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urma cu o luna am aratat in ce conditii sunt nevoiti sa stea unii pacienti din spitalul CF2 din capitala! Am pus aceste imagini si la dispozitia ministerului transporturilor, cel care administreaza acest spital. Iar raspunsurile primite sunt de-a dreptul halucinante! 

Pusi fata in fata cu realitatea, cei de la ministerul transporturilor ne spun ca aceste spatii, de-a dreptul insalubre, sunt trecute pe hartie ca fiind conforme cu legea!

Cum este posibil ca in aceste conditii mizere sa fie tratati pacienti cu imunitatea scazuta? Cum este posibil ca un spital cu un buget anual de peste 49 de milioane de lei sa aiba asftel de spatii? Oare cati oameni trebuie sa mai moara ca sa fim tratati in conditii normale? Iata cum au reactionat unii medici atunci cand le-am spus ca vrem sa expunem toate aceste nereguli!

Interesul public justificat este protejat de lege si nu avem nevoie de nicio aprobare a spitalului ca sa aratam o problema de interes national!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si