Confesiunea unei proaspete mamici a devenit virala pe internet. Femeia a emotionat o lume intreaga vorbind despre modul in care un copil i-a schimbat relatia: "Noaptea trecuta am plans. El sforaia..."

Postarea unei tinere mamici in care a vorbeste fara niciun fel de retinere despre modul in care venirea pe lume a unui copil i-a afectat casnicia a devenit virala pe internet.

A.C., sâmbătă 18 iunie 2016 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mel Watts a povestit despre relatia ei, despre cat de mult s-a schimbat sotul ei, dar si ea, de cand au au devenit parinti, despre toate lucrurile pe care obisnuiau sa le faca impreuna, de care astazi nici nu isi mai aminteste.

Cititi in cotinuare postarea femeii care a strans peste 3.000 de redistribuiri si aproape 10.000 de aprecieri:

"Noaptea trecuta am plâns din motive nestiute (...), în timp ce încercam sa adorm. El sforaia, dupa o saptamâna în care a fost foarte ocupat, iar eu eram treaza, gândindu-ma la toate lucrurile pe care obisnuiam sa le facem împreuna. Cât de diferiti eram. Eram suparata pe el pentru ca s-a schimbat. Eram suparata pe mine pentru ca m-am schimbat. Nu este vina nimanui. Este doar un moment din viata noastra în care, trebuie sa o spun, nu e totul lapte si miere. Noptile lungi petrecute în doi au disparut. Noptile în care gazduiam prieteni la noi au disparut si ele. Weekendurile surpriza, când plecam la drum, nu ni le mai putem permite. (...) Dusurile lungi si fierbinti sunt acum un mare noroc (...). Acum, noptile târzii înseamna sa stam spate în spate, în tacere, sperând ca celalalt se va duce sa vada de ce plânge copilul (...). Copiii au devenit prioritatea numarul unu si la un moment dat a trebuit sa acceptam ca trebuie sa punem mai jos în lista relatia noastra. Cred ca peste ceva vreme va reveni în top. Dar trebuie sa treci peste greutatile acestea pentru a ajunge acolo. Nu-i vorba neaparat ca e greu, ci ca e diferit. Iar uneori 'diferit' înseamna 'foarte greu'", a scris femeia pe reteaua de socializare, potrivit realitatea.net.

Aceasta marturiseste ca lucrurile nu s-au schimbat in rau si ca venirea pe lume a unui copil e un moment care trebuie trait la intensitate maxima.

"Cred ca este un moment din viata noastra pe care trebuie sa-l traim. Înca sunt foarte foarte îndragostita de sotul meu. Doar ca acum relatia noastra este altfel. (...) Înseamna responsabilitate. Înseamna multumire. Înseamna frustrare. Înseamna rutina. Este un alt capitol din viata noastra. stiu ca nu toti oamenii trec prin asta. Dar eu trec. (...) A murit romantismul? Nu. Este foarte viu, doar ca implica si copiii si nu mai e la fel de usor. Daca cred ca el merita mai mult? Sigur ca asta cred. Merita totul în momentele în care are alaturi doar o nevasta capricioasa", mai spune ea.

Mel Watts isi incheie postarea spunand ca odata aceptata acesta schimbare, lucrurile vor deveni mult mai simple si mai usor de inteles. Tot ce trebuie sa faci este sa incetezi sa te mai compari cu persoana care erai inainte.

Te-ar putea interesa si