Confidenta lui Aurelian Preda, amenințată după dezvăluirile făcute despre artist! ”Satana de la Roma”, somată să se oprească

Confidenta din Italia a lui Aurelian Preda a avut parte ieri de un val de furie din partea fanilor cântărețului după dezvăluirile făcute în legătură cu acesta.

Radu Constantin, marți 23 iulie 2019 , 16:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Meri S, fosta colegă a lui Aurelian Preda și femeia în a cărei casă a interpretul a crescut-o pe Anamaria Rosa, a primit jigniri și amenințări din partea fanilor regretatului cântăreț care au ”sfătuit-o” să nu mai facă dezvăluiri care ar putea să-i afecteze imaginea acestuia. Femeia a vorbit deschis despre o relație ”nefirească” între Aurelian Preda și Nicușor Iordan, despre faptul că fiica adoptivă a interpretului a căzut victimă colaterală în încercarea solistului de a ascunde adevărul despre viața lui personală.

 

Dezvăuirile au creat indignare și revoltă în rândul fanilor lui Aurelian Preda. Pe paginile de tip fan-club s-a distribuit capturi cu contul real al femeii iar mesajele negative au curs toată ziua. Fanii au sfătuit-o pe femeie să se oprească și să-l lase pe Aurelian Preda ”să se odihnească în pace”, pentru că aceste dezvăluiri nu mai folosesc nimănui.

Declarațiile, în contextul unor acuzații grave

Declarațiile ”Satanei de la Roma”, cum a fost poreclită confidenta lui Aurelian Preda vin în contextul în care fiica artistului îl acuză pe Nicușor Iordan că a agresat-o sexual pe vremea când era minoră. Scandalul i-a bulversat pur și simplu pe fani în condițiile în care Aurelian Preda l-a considerat pe Iordan un frate. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si