Confruntare dură la Exatlon! Războinicii şi Faimoşii s-au luptat pentru vilă

În ediţia Exatlon de pe 15 noiembrie, Războinicii şi Faimoşii s-au confruntat pentru vilă.

M. P., vineri 16 noiembrie 2018 , 14:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În jocul de medalii la masculin au concurat, joi seară, doar patru băieţi. Astfel, au fost două semifinale şi nu a mers nimeni direct în finală. De la Faimoşi a participat Mirel Drăgan, iar de la Războinici Alin, Iulian şi Doru, adică toţi băieţii. Ceilalţi băieţi de la Faimoşi nu au putut participa din cauza accidentărilor. „Pulhac cred că are o fractură la deget, de ieri de la traseu, Yamato are probleme cu spatele, îl doare foarte rău zona lombară, iar Mirel este cu genunchiul”, a spus Silviu Nicolae.

Bătălia finală pentru medalie s-a dat între Mirel Drăgan şi Alin Andronic. Medalia a fost câştigată de Alin Andronic, care a reuşit astfel să obţină a 7-a medalie şi să aibă cele mai multe medalii din cadrul acestei competiţii.

Jocul pentru vilă a fost câştigat de Războinici, scor final: 10 - 6. Din cele şase puncte ale Faimoşilor, unul singur a fost adus de băieţi, respectiv de Cristi Pulhac, iar restul punctelor au fost aduse de fete. Problema punctelor aduse de băieţi este una veche în echipa Faimoşilor.

După ce Faimoşii au pierdut, Giani kiriţă a răbufnit.

„Păi, da, dar n-ai ce să faci că eşti legat de mâini şi de picioare. Ce să faci? Decât să te uiţi, să pleci cu minus trei în buzunar... Păi nu-i uşor? Aşa plec şi eu de acasă cu pachetul full. Normal, că merg unu, doi, că nu se poate să joace bine şi ăsta e meciul. Dar asta e, trebuie să suferim, să suferim, să suferim”, a spus Giani Kiriţă la finalul meciului difuzat joi seară la Kanal D.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si