Congresul East Meets West 2018, cel mai prestigios eveniment medical al anului

Specialişti EndoVasculari din SUA si Europa au raspuns afirmativ medicilor romani la invitatia de a participa la cel mai prestigios eveniment medical al anului: Congresul East Meets West 2018, care abordeaza excelenţa în tratarea bolilor cardiovasculare.

G. S., luni 17 septembrie 2018 , 01:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scopul principal al Congresului este acela de a oferi şansa participanţilor români de a sta faţă în faţă cu lideri de opinie de rang mondial din domeniu care vor împărtăşi din cunoştinţele si opiniile lor, din secretele profesionale. Vor fi făcute cunoscute tehnici şi tehnologii de ultimă generaţie pe plan global ce vor ajuta în tratarea pacienţilor.
Evenimentul, care se va desfasura la Bucuresti in perioada 4-6 octombrie, este al doilea de acest gen organizat pentru Europa Centrala şi de Est, susţinut pe deplin de ISEVS – Societatea Specialiştilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii.

Programul educaţional de 3 zile include sesiuni plenare, workshopuri, intervenţii live, prezentate în mod special pentru chirurgii vasculari şi cardiovasculari, cardiologii intervenţionali, radiologii intervenţionali, dar şi altor specialităţi co-interesate.

Pe deasupra, EMW2018 încurajează schimbul creativ de idei şi experienţe de învăţare.

De asemenea, expozanţii din industria medicală vor prezenta noile descoperiri în domeniu şi vor vorbi despre noile tehnologii.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Societatea Română de Intervenţie Chirurgicală Minim Invazivă Cardiovasculară şi Societatea Română de Chirurgie Endovasculara şi Terapie Valvulară Transcateter şi este susţinut pe deplin de Societatea Internaţională a Specialiştilor EndoVasculari.

Comitetul de Organizare
Prof. Rodney White
MD
Vice-Presedinte ISEVS
Ex-Presedinte  Societatea Americana de Chirurgie Cardiovasculara
Chirurg Cardiovascular la UCLA
Conf. Univ. Adrian Molnar
MD
Presedinte SRCCMI
Director medical Institutul Inimii “Niculae Stancioiu” Cluj-Napoca
Conf. Univ. Horaţiu Moldovan
MD
UMF Carol Davila
Membru asociat Societatea Europeană de Cardiologie
Prof. Horaţiu Suciu
MD
UMF Targu Mures
Director IUBCvT Clinica de Chirurgie Cardiovasculară
Conf. Univ. Victor Costache
MD
Presedinte SRCETVT
Director Medical al Centrului de Boli Cardiovasculare Sibiu
Grayson H. Wheatley III
MD, FACS, FACC, FAHA, FSCAI
Nashville, USA
Chirurg cardiovascular
Droc, Ionel
Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Dr. Constantin Zamfir
Bucureşti, Romania
Chirurg vascular

Despre ISEVS
Societatea Internaţională a Specialiştilor EndoVasculari (ISEVS) este dedicată dezvoltării cercetării, educaţiei şi expertizei clinice la nivel global în tratamentul unora dintre cele mai necruţătoare boli din lume – afecţiunile vasculare.
Folosind tehnologii inovative şi tehnici intervenţionale ISEVS luptă pentru a îmbunătăţi îngrijirea pacienţilor în întreaga lume.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si