Consilierul manelist al Vioricăi Dăncilă a venit la Guvern direct din ”şomaj”! Ilie Mario Rafael nu a avut nici un venit anul trecut

Ilie Mario Rafael, consilierul Vioricăi Dăncilă ”paraşutat” în Guvern după ce a făcut scut pentru Liviu Dragnea după o înfăţişare a acestuia la Înalta Curte de Casaţie şi Justitţie, şi-a publicat declaraţia de avere.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin vineri 11 ianuarie 2019 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ilie Mario Rafael are funcţia de Consilier de Stat în cadrul Aparatului Propriu de Lucru al Primului Ministru începând cu luna octombire a anului trecut. Fostul aghiotant al lui Codrin Ştefănescu nu şi-a publicat un CV pe site-ul Guvernului, în schimb şi-a completat declaraţia de avere. Conform acesteia, Ilie Mario Rafael nu a avut nici un fel de venit în anul precedent.

El nu a lucrat nicăieri şi drept urmare nu a încasat nici un ban. Nu are proprietăţi, maşini, conturi în bancă şi nici datorii. Dacă Ilie Mario Rafael a fost într-adevăr şef de cabinet al lui Codrin Ştefănescu, a făcut-o probabil benevol.

Presa a scris despre Ilie Mario Rafael că a fost ”inventat politic” de către Marian Vanghelie şi că acesta deţine o sală de forţă în cartierul Ferentari. De acolo ar fi apărut şi băieţii cu muşchi care l-au escortat pe Liviu Dragnea după ce acesta a dat declaraţii în faţa judecătorilor. ”Afacerea” lui Mario nu apare însă în declaraţia de avere.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

 

Robert Turcescu susţine că a văzut un CV al lui Ilie Mario Rafael şi conform acestuia, tânărul nu are nici un fel de studii. Singurul loc de muncă ocupat de acesta ar fi fost la PSD, în perioada mai 2013 – ianuarie 2015. Mario are şi o manea pe care celebrul interpret Elvis i-a dedicat-o. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si