Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat din functie
Politica

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat din functie

L. S.
20 iun 2018

Simina Tanasescu i-a inaintat presedintelui Klaus Iohannis demisia ei, in contextul scandalului despre presiunile asupra CCR.

Dupa decizia CCR referitoare la revocarea Laurei Codruta Kovesi, lui Petre Lazaroiu i s-a cerut demisia pentru ca ar avea mandatul depasit.

Citeste si: Redactorul-sef al publicatiei Charlie Hebdo, atac la adresa romanilor! "N-au nici un umor!"

"In ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecator al Curtii Constitutionale, ca urmare a unei discutii purtate de doamna Elena-Simina Tanasescu cu domnul Petre Lazaroiu. Administratia Prezidentiala reitereaza ca nu au existat niciun fel de presiuni si sunt complet neadevarate acuzatiile aduse in acest sens. Avand insa in vedere ca este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice sa planeze orice suspiciune ca ar fi fost posibila o incercare de imixtiune in activitatea Curtii Constitutionale, pentru a nu prejudicia institutia Presedintelui Romaniei, doamna Elena-Simina Tanasescu a inaintat astazi, 20 iunie a.c., presedintelui Klaus Iohannis demisia din functia de consilier prezidential", se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, potrivit agerpres.

Citeste si: Corina Danila e cea mai mandra mama din lume! Ce note a luat fiica ei la Evaluarea Nationala 2018

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook