Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Barbatul care zace in pielea goala pe trotuar ar fi provocat prapadul.

Nu doar ca si-a facut el praf masina, dar a pus si in pericol viata edilului din Ghindaresti, Vasile Simion. In masina lui se afla si o angajata a primariei, careia medicii ii acorda primul ajutor.

-Luati-o pe doamna de aici, e mai grav. Doamna de aici, apoi domnul de pe trotuar.


Individul care zace, naucit, pe trotuar, ar fi vrut sa fuga de politisti. Mergea cu viteza pe un bulevard intens circulat din Constanta si ar fi accelerat dupa ce agentii de la Rutiera i-au facut semn sa opreasca. Barbatul a fost inregistrat de radar si urma sa fie amendat, dar n-a avut nicio intentie sa opreasca. Imediat ce a trecut de masina politiei, s-a intamplat nenorocirea!

- Eu viram stanga, mai aveam 17 secunde de verde  la semafor.
Cand am ajuns la Directia de Finante a intrat dansul in mine si asta e tot.

- Am semnalizat sa fac stanga si a intrat in mine.  Din fata venea...adica dinspre far, da.


Atat soferul care a fugit de politisti, cat si angajata primariei din Ghindaresti au fost dusi la spital, iar starea lor este stabila. Dupa ce va fi externat, individul care a provocat accidentul va fi cercetat pentru vatamare corporala si distrugere, si cu siguranta va fi penalizat pentru depasirea limitei de viteza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si