Constanta: un oras cu un imens potential turistic, ce atrage ca un magnet investitorii- fie ei romani, sau straini. Dezvoltatorii se indreapta spre zona de litoral, cat mai aproape de briza marii si de sunetul valurilor. Aici, apartamentele pe care le construiesc se vand chiar din faza de proiect. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, prin statiunea Mamaia, Constanta ajunge pe lista celor mai puternice piete rezidentiale, alaturi de Cluj, Timisoara sau Bucuresti.
Exista, insa, si o parte goala a paharului. Din dorinta de a construi mult si repede,  unii dezvoltatori ajung sa ridice cladiri intr-un mod haotic. De exemplu, proprietarii unui apartament de la malul marii s-au trezit ca o noua cladire  le-a luat toata lumina din casa.

Asadar, reprezentantii agentiilor imobiliare va sfatuiesc sa studiati foarte bine zona, inainte de a va cumpara o locuinta pe litoral. In afara de apropierea exagerata a cladirilor, mai este si problema utilitatilor.
Desi zona dintre Mamaia si Navodari s-a aglomerat vazand cu ochii, exista si ansambluri rezidentiale de lux, cu spatii generoase si cu priveliste spre mare. Preturile acestora pot depasi, insa,  200.000 de euro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si