Constantin Enceanu a intrat in atentia Fiscului! Vezi ce avere detine celebrul cantaret de muzica populara!

De curand, Constantin Enceanu a intrat in atentia Fiscului, care i-a trimis o decizie de impunere pentru plati anticipate.

Matei Vaihan, joi 04 octombrie 2018 , 12:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La sfarsitul lui 2017, Constantin Enceanu a intrat in atentia Fiscului. Pe 11 decembrie 2017, Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Directia Generala Regionala a Finantelor Publice CRAIOVA - Administratia Judeteana a Finantelor Publice Dolj a emis o decizie de impunere – plati anticipate pe numele lui Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu a intrat in atentia Fiscului. Este vorba despre veniturile din drepturile de autor

„În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arata in anuntul care este legat, probabil, de veniturile lui Constantin Enceanu din drepturile de autor.

Constantin Enceanu a intrat in atentia Fiscului. Cantaretul castiga 11.000 de lei pe luna

In decembrie 2017, Constantin Enceanu a intrat in atentia Fiscului. Sotia acestuia lucreaza la Trezoriera Filiasi, iar din declaratia ei de avere reiese ca Enceanu castiga aproximativ 11.000 de lei pe luna din activitatea muzicala. Sotii Enceanu mai primesc impreuna si 137000 lei pe an din chirii, detin o casa in Filiasi si doua apartamente in Craiova, dar si doua spatii comerciale, tot in Banie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si