Contract ”afară” pentru unul dintre patronii din Colectiv! Alin Anastasescu a mers în Ungaria pentru a-şi onora un nou angajament

Alin Anastasescu, patron al fostului club Colectiv, a mers săptămâna trecută în Ungaria pentru un proiect profesional.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin sâmbătă 24 noiembrie 2018 , 09:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Alin Anastasescu este patronul care pare cel mai activ din punct de vedere profesional. El este acţionar într-o companie de producţie video cu multe contracte iar acest lucru necesită deplasarea lui în afara ţării destul de des. Cum Anastasescu este în continuare sub control judiciar, alături de ceilalţi inculpaţi din dosarul Colectiv, el este nevoit să ceară de fiecare dată permisiunea judecătorilor pentru a pleca din ţară.

De fiecare dată procurorii se opun plecării lui însă de cele mai multe ori instanţa îi admite cererea.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când Anastasescu a cerut voie să plece pentru două zile la Budapesta ”în vederea îndeplinirii obligaţiilor contractuale”. Judecatorul i-a dat voie să plece, mai ales că nu au fost probleme la precedentele deplasări.

Pe de altă parte, procurorii au reputat şi o victorie în ceea ce priveşte prevederile controlului judecători. Dacă la sfârşitul lunii trecute, patronii au primit permisiunea de a se apropia unul de altul, de a discuta şi chiar de a părăsi ţara fără să mai fie nevoie de o solicitare expresă în acest sens,

procurorii au întors decizia. În acest moment, singurii inculpaţi care au voie să intre în contact unul cu celălalt sunt patronii firmei de artificii care sunt soţ şi soţie. Aceştia nu au avut voie timp de trei ani să se apropie unul de celălalt sau să comunice.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si