Potrivit Centrului Infotafic, marti dupa-amiaza, in judetul Braila, sunt semnalate probleme de trafic pe DN21 (E584) Braila – Slobozia, din cauza unei vijelii care a rupt crengi si chiar copaci intregi.

”Le recomandam conducatorilor auto sa opreasca in locuri sigure pana cand furtuna va trece”, se arata in informarea Politiei Romane.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, colonelul stefan Stoian, in urma furtunii violente care a avut loc marti dupa-amiaza in judet, au fost primite la 112 cel putin zece apeluri de la oameni care au nevoie de ajutor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

in majoritatea cazurilor este vorba despre copaci doborati de vantul puternic si care s-au prabusit peste masini parcate, avariindu-le.

Alti arbori au cazut pe drumuri judetene, la Tufesti, Vizireni si in statiunea Lacu Sarat, afectand circulatia rutiera.

De asemenea, la Ianca, o bucata de acoperis a fost smulsa de vantul puternic, situatii similare inregistrandu-se si in municipiul Braila, unde de  pe acoperisurile mai multor imobile vechi vantul a smuls bucati de tabla.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si