Reprezentanții centrului comercial au fost cei care au sunat la 112 pentru a anunța incidentul.

Citeste si: Caz revoltător la Botoșani: Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit decedat într-o fântână. Victima fusese agresată

Ce au transmis reprezentanții complexului comercial?

„Din cauza vântului foarte puternic, Iaşul fiind sub atenţionare meteo cod galben de vânt intens, un profil de mascare a vitrinei exterioare (bară din material uşor, din aluminiu), s-a desprins şi a căzut peste un adolescent.

Agentul de pază aflat la intrarea în centrul comercial a intervenit imediat pentru a verifica starea adolescentului şi a solicitat serviciul de ambulanţă. Adolescentul primeşte îngrijiri medicale şi se află în afara oricărui pericol”, au spus reprezentanții complexului.

Cel de-al doilea adolescent, în vârstă de 17 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Iași. Acesta are un traumatism cranio-cerebral, este conștient, iar sângerarea a fost oprită. 

Șeful UPU Iași a anunțat că adolescentul a fost evaluat neuro-chirurgical.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Accident grav pe Șoseaua de centură București, în zona localităţii Mogoşoaia. Un pieton a fost rănit

Soţ şi soţie, morți după ce maşina lor a fost lovită de tren

Doi soți, în vârstă de 40 și 41 de ani, și-au pierdut viața marți dimineața după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren în județul Galați.

Accidentul feroviar a avut loc la Şendreni, sat Şerbeştii Vechi, la o trecere de cale ferată semnalizată.

Maşina în care se aflau cei doi soți a fost lovită de trenul Galaţi-Mărăşeşti, transmite presa locală.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, descarcerare şi echipaj SMURD tip C de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, potrivit ISUJ Galaţi. 

Citeste si: Numărul victimelor din accidentul din Mehedinți a ajuns la 4. Proprietarul BMW-ului a murit

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, accidentul s-a produs în comuna Şendreni, satul Serbeştii Vechi.

Autoturismul în care se aflau cei doi soţi a fost lovit puternic de trenul 7568 Galaţi-Mărăleşti, iar în urma impactului, aceştia au decedat.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, descarcerare ăi echipaje SMURD, însă victimele nu au putut fi salvate.

Femeia avea 40 de ani, iar soţul ei avea 41 de ani. Circulaţia feroviară este blocată în urma accidentului.

Citeste si: O mașină condusă de un minor de 16 ani, fără permis de conducere, s-a răsturnat pe șinele de cale ferată

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si