Copiii politicienilor se inghesuie sa fie consilieri de europarlamentari! Salariul minim pentru odraselele lui Titus Corlatean, Adrian Nastase si George Scripcaru este de 1.619 euro!

Andreea Scripcaru (foto sus), Diana Corlatean si Mihnea Nastase lucreaza la Parlamentul European.

Author: Matei Vaihan Editor: Ana Nita luni 03 octombrie 2016 , 21:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

George Scripcaru, primarul Brasovului, a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, fiind acuzat de abuz in serviciu si luare de mita. In ciuda problemelor cu justitia ale lui Scripcaru, fiica sa, Andreea, este tentata sa urmeze o cariera politica. Andrea Scripcaru a fost tentata de postul de consilier, astfel ca in 2014 a fost angajata la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor (ORDA), in functia de consilier debutant in cadrul

Serviciului IT, Relatii Internationale si Proiecte. Ulterior, Andreea a devenit consilier al europarlamentarului PNL Daniel Buda, mutandu-se cu serviciul la Bruxelles.

Diana este fiica PSD-istului Titus Corlatean
Diana este fiica PSD-istului Titus Corlatean Fiica lui Scripcaru nu este singura odrasla de politician care lucreaza la Parlamentul European. Diana, fiica senatorului PSD Titus Corlatean, lucreaza ca stagiar la sediul din Bruxelles al Parlamentului European, la cabinetul eurodeputatului Andi Cristea (PSD), iar Bogdan Man, fiul deputatului PNL Mircea Man, este si el consilier la Parlamentul European. Nu in ultimul rand, Mihnea, fiul fostului premier Adrian Nastase, lucreaza ca asistent la cabinetul eurodeputatului social-democrat Catalin Ivan, acolo unde se ocupa de relatia UE-Rusia. Potrivit site-ului paginaeuropeana.ro, salariul minim pentru consilierul unui eurodeputat este de 1.619 euro, la acest salariu un asistent acreditat mai putand obtine si alte beneficii.
El poate primi si sume suplimentare din bugetul europarlamentarului, ca plati pentru diverse proiecte separate care ii sunt incredintate.

Mihnea Nastase are serviciul la Bruxelles
Mihnea Nastase are serviciul la Bruxelles


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si