"Copiii pupa televizorul si plang!" Andrei Stoica, "Faimosul" de la Exatlon, are o familie superba care se topeste de dorul lui

Andrei Stoica este unul dintre cei mai buni concurenti de la Exatlon. Din pacate, in urma cu cateva zile, el s-a accidentat la genunchi si nu a mai putut participa la probe. Andra, sotia lui Andrei Stoica, este ingrijorata si asteapta cu nerabbdare sa afle informatii despre situatia medicala a sportivului, care este campion mondial la Superkombat.

A.S., joi 22 februarie 2018 , 10:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


"E greu, e foarte greu si e foarte greu pentru el. Nu e cu noi. Nu are confortul de acasa. E un chin. Tot ce se intampla acolo e real, chiar dorm in cotet. Ei sunt uniti ca echipa.

Mi-e foarte dor de el. Noi am stat maxim despartiti 10 zile, ii simt lipsa. Albert are patru ani. Nu ma gandeam ca o sa fie atat de greu. E o noua oportunitate. Incep sa regret. Toata familia se uita.

Plang. Cand il vad ca are nevoie de incurajarile mele si eu nu pot sa i le dau… Copiii pupa televizorul si plang", a spus Andra, partenera de viata a lui Andrei Stoica la Wowbiz.

Sursa foto: Facebook

Te-ar putea interesa si