Ambulanța SMURD s-a deplasat luni după-amiază în localitatea Urdești, comuna Dodești, pentru a acorda primul ajutor medical unui copil în vârstă de trei ani care fusese mușcat de câinele familiei.

Copilul ar fi rămas nesupraveghat

Copilul ar fi fost lăsat de părinți în grija bunicilor care locuiesc în satul Urdești, din județul Vaslui. Băiatul ar fi rămas nesupravegheat, în curte, timp de câteva minute, cât bunicii lui s-au dus până în grădină.

Citeste si: Cinci români, teroare printre oamenii din Germania, Austria și Danemarca. Au dat spargeri în valoare de 340.000 euro

Băiețelul prezenta multiple leziuni în zona facială și a primit primul ajutor din partea echipajului medical. Copilul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Citeste si: Un român a fost bătut până la inconștiență și dezbrăcat chiar de rudele sale

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

"Ambulanţa SMURD tip B2, cu echipaj de prim-ajutor, s-a deplasat în localitatea Urdeşti, comuna Dodeşti, pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de trei ani, muşcat de câinele familiei.

La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un băieţel care prezenta multiple leziuni în zona facială, rănile fiind produse după ce minorul a fost atacat de câinele familiei. După ce a primit primul ajutor, iar rănile i-au fost dezinfectate şi bandajate, copilul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. În ambulanţă, copilul s-a strâns în braţele unei tinere paramedic voluntar şi nu i-a mai dat acesteia drumul până la spital."
, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

A fost transferat la spitalul de copii din Iași

Medicii au luat decizia să-l transfere la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iași, unde primește tratament de specialitate.

Citeste si: Tzancă Uraganu trece prin momente grele. Marymar a pierdut sarcina

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, câinele nu era unul dintr-o rasă agresivă. Poliţiştii au demarat verificări în acest caz. 

Citeste si: Operațiune de salvare în largul coastei suedeze. Un feribot cu 300 de persoane la bord a luat foc

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si