Copil de 7 ani, îngropat de viu de proprii părinți pentru că nu învățase pe de rost versete din Biblie

Un băiat de numai șapte ani a murit, după ce ar fi fost îngropat de viu de proprii părinți. Cuplul a făcut asta pentru că micuțul nu a reușit să recite un verset din Biblie.

G.S., luni 04 februarie 2019 , 12:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ethan Hauschultz ar fi fost îngropat în „propriul sicriu micuț de zăpadă”, în timp ce se afla în custodia gardienilor săi legali, Timothy și Tina Hauschultz. Cei doi sunt acuzați că îl supuneau pe Ethan unor tratamente greu de imaginat, printre care și ținerea în brațe a unei buturugi de 20 kg, timp de două ore, în fiecare zi.

De obicei, aceste pedepse erau aplicate după ce băiatul nu reaușea să recite versuri din Biblie, potrivit jurnaliștilor de la Mirror.

Mai mult, la torturi ar fi participat și fiul de 15 ani al cuplului. Se spune că adolescentul l-ar fi lovit pe Ethan de cel puțin 100 de ori sau că s-ar fi așezat pe capul lui, în timp ce băiatul era întins cu fața în jos, într-o baltă.

Rapoartele medico-legale au dezvăluit că Ethan a murit în aprilie, anul trecut, din cauza hipotermiei și a loviturilor puternice la cap, abdomen și piept.

Fiul cuplului a fost acuzat de omor prin imprudență, în timp ce Timothy Hauschultz este acuzat de crimă.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si