Copilă de 5 ani, abandonată de Crăciun la groapa de gunoi! Fetița a fost forțată să mănânce resturi aruncate

Anastasia, o copilă de doar cinci ani, a fost abandonată de Crăciun, chiar de tatăl ei. Fetița a fost lăsată la groapă de gunoi și găsită în timp ce căuta mâncare în gunoaie.

A.N.C, vineri 03 ianuarie 2020 , 12:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fetița a fost abandonată la naștere și a crescut într-o orfelinat din Odesa (Ucraina), însă în urmă cu șase luni, respectiv în iunie 2019, a fost luată acasă de către tatăl ei.

Bărbatul a mințit că are un loc de muncă și o locuință și în acest mod a obținut custodia micuței Anastasia.

Înainte de Crăciun, bărbatul și-a abandonat fiica la groapă de gunoi a orașului. Fetița a început să locuiască într-un cort ridicat de oamenii străzii.

Citeste si: Pugilistul Jorge Barrios a fost aproape de moarte după ce un bărbat l-a înjunghiat chiar în noaptea de Revelion

Citeste si: Trei bărbaţi implicaţi în uciderea bărbatului găsit mort într-o casă din Bucureşti au fost reţinuţi

Citeste si: Jurnalista bulgară Silva Zurleva a fost găsită moartă în fața casei

Până pe 30 decembrie, Anastasia a dormit în cort, alături de oamenii străzii și a mâncat ce a găsit printre gunoaie. Coșmarul a ținut o săptămână, până când o angajată de la Protecția Copilului a găsit-o pe fetiță la groapa de gunoi și a salvat-o. Anastasia a fost după înapoi într-un centru de plasament și a primit îngrijirile necesare.

"Este incredibil cât de mulți oameni au trecut pe lângă ea și nu i-au dat atenție. Nimeni nu a sunat la Poliție să anunțe că fetița este de zile întregi în groapa de gunoi", a declarat Nata Samokhina pentru DailyMail.

A fost deschisă o anchetă, iar tatăl copilei este căutat pentru a fi pus sub acuzare.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si