Copilărie în infern! Daniel, un băieţel de doar 11 ani, obligat de tatăl său să se culce cu mama vitregă pentru "a nu mai fi gay"!

Daniel Dowling avea doar 11 ani când a început să fie abuzat de părinţii lui. Tatăl său îl obliga să întreţină relaţii cu mama sa vitregă, convins fiind că aşa se va vindeca de homosexualitate.

G. S., luni 26 noiembrie 2018 , 13:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Încă de când avea 11 ani, Daniel era obligat de părinţii săi să se uite la filme pentru adulţi de faţă cu ei şi să participe la orgii, care aveau loc chiar în casa lor.

Ajuns acum la 36 de ani, Daniel Downling a hotărât să-şi povestească experienţele groaznice prin care a trecut. Bărbatul susţine că şi acum, după mai bine de 20 de ani, este bântuit de mirosul parfumului mamei sale vitrege.

Trei ani a durat calvarul, timp în care tatăl său îl obliga să-şi atingă mama vitregă în părţile intime şi să-i ofere "pupici de noapte-bună". De multe ori s-a întâmplat chiar să fie bătut, atunci când nu a vrut să execute ordinele tatălui.

Între timp, părinţii au fost încarceraţi, tatăl primind o pedeapsă de 5 ani de închisoare, în timp ce mama vitregă a primit 8 ani.

Judecătorii au menţionat că daunele psihice cauzate sunt ireparabile. De altfel, din cauza traumelor suferite, Daniel a încercat să-şi ia viaţa în urmă cu câţiva ani.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare! S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare!
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si