Copilul-astrolog din India care a prezis pandemia anunță o altă "nenorocire". Totul începe în 20 decembrie 2020

Tânărul astrolog indian Abhigya Anand, cel care a devenit celebru în întreaga lume prin predicțiile sale din ultimii doi ani, avertizează că un lucru teribil ar putea începe în 20 decembrie și criza ar putea dura până în martie 2021.

Author: Andreea Stoica sâmbătă 12 decembrie 2020 , 10:35

Abhigya Anand
Abhigya Anand
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Indianul Abhigya Anand are 14 ani și a devenit celebru după ce, în anul 2019, ar fi prevestit pandemia de coronavirus. El este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

În 2019, într-un video postat pe internet, el spunea că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. Tot atunci, el spunea că pandemia de coronavirus ar putea dispărea pe 5 septembrie 2020, potrivit Focus Tech.

După coronavirus, conjuncție fatală de trei planete 

Potrivit tânărului astrolog, planetele Saturn, Jupiter și corpul ceresc Pluto vor fi „complet aliniate în acea zi, iar efectele acestei conjuncții ar putea provoca boli, distrugere și foamea în rândul popoarelor.

Nu va mai exista nicio ființă vie decât dacă oamenii acționează din timp", avertizează Abhigya Anand.

Conform sursei citate, Anand a lansat recent o nouă alertă, afirmând că o altă catastrofă ar putea avea loc în jurul datei de 20 decembrie 2020. Fenomenul va fi unul extrem, provocând și mai multe nenorociri și victime și ar trebui să dureze până în martie 2021. 

Abhigya Anand
Abhigya Anand

Citeste si: Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Tânărul astrolog nu exclude posibilitatea izbucnirii unui război între India și China după luna decembrie, conform Wowbiz. ”Voi vorbi despre un subiect important: dacă va fi un război între India și China, așa cum prevede astologia, sau orice alt eveniment în perioada 2020 și 2021. Dacă se va întâmpla ceva catastrofal sau va fi altceva și ce putem face noi toți pentru a preveni ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni”, spune Abhigya Anand într-un nou mesaj video.

Citeste si: Poetul român care a prevestit pandemia de coronavirus cu 8 zile înainte să moară

La 7 ani a învățat sanscrita

Abhigya Anand este din India și a devenit cunoscut pe când avea doar 7 ani datorită capacității sale de a învăța într-un timp record. Băiatul a studiat doar câteva luni, una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. În plus, la 7 ani, el a câștigat un premiu extrem de important în India, după ce a recitat ”Bhagavad Gita” (”Cântecul divin", vechi text sanscrit cuprinzând 700 de versete, o scriere sacra în tradiția hindusă), cu pronunții corecte, uimind pe toată lumea.

Citeste si: VIDEO- O eclipsă de soare care aduce multe schimbări are loc în 14 decembrie 2020. Horoscop

La vârsta de 10 ani, Abhigya Anand s-a înscris la cursuri de astrologie, după ce a văzut un afiș care le făcea publicitate. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra, iar acum se pregătește să ia diploma în Microbiologie Ayurvedică de la Institutul de Cercetare pentru Mirobiologie.

Cine e Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus?

Abhigya Anand are propriul program privind alimentația sănătoasă și susține conferințe și prezentări privind pericolele iminente ale mâncărurilor. Discuțiile sale acoperă cele ”5 rele” din bucătărie: sarea, zahărul rafinat, uleiul, laptele ambalat și culturile OMG. A scris 10 cărți pe această temă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si