Au mintit pana-n panzele albe, fara sa le pese de consecinte! Sambata, copilul de 14 ani aparea desfigurat, in fata unei lumi intregi, aruncand impreuna cu familia sa acuzatii grele impotriva primarului. Dupa ce autoritatile au inceput sa ancheteze cazul, declaratiile s-au schimbat radical.

"Domnul Calin de la magazin mi-a spus sa zic ca m-a batut domnul primar, ca imi da 200 de milioane( nr. 20.000 lei) imprumut.

"

Stefania Pavel, mama copilului:  Asa mi-a zis copilul, eu nu stiam despre ce este vorba

Ideea  de a face acuzatii pe nedrept ar fi pornit de la niste dusmani de-ai primarului. Oamenii ar fi profitat de naivitatea familiei sarmane si i-ar fi promis bani, in schimbul denigrarii edilului.

Stefania Pavel, mama: Mi-a zis uite, mama daca spun ca primarul m-a batut, ea imi da 200 de milioane. I-am zis: zi ce vrei."

Primarul a venit pana la spitalul judetean din Tulcea, unde a confruntat-o pe mama copilului. Intr-un final, au cazut la pace.

Primar Tanase Raducan: Ii iert, mi-e mila de ei, cand vad cum arata, saracul...

Doar aceasta intrebare mai ramane, dupa intreg scandalul. Copilul a fost externat astazi, dupa ce a fost tratat pe sectia de chirurgie.
Are chipul invinetit si o lovitura in zona capului si spune acum ca a cazut.

-Cine te-a batut?
-Nimeni.

Teodor Nastasescu, manager spital:  Putea fi lovit de o persoana...Sigur, si la fel de bine putea sa fi si cazut

Atat politia, cat si directia pentru protectia copilului au deschis o ancheta. Ei vor stabili daca minorul a fost batut de cineva sau a cazut din greseala.
Daca oamenii legii decid ca primarul din Mihai Bravu este nevinovat, rudele copilului ar putea fi anchetate pentru marturie mincinoasa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si