Copilul care plange langa trupul neinsufletit al tatalui sau. Povestea teribila dintr-o familie din India

O fotografie tulburatoare cu un copil care plange langa cadavrul tatalui sau a emotionat pana si reporterul care se ocupa de caz.

M. P., miercuri 19 septembrie 2018 , 14:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anil avea 27 de ani si lucra pentru serviciul de canalizare din New Delhi, India. A avut parte de un accident teribil de munca si nu a mai putut fi salvat. Franghia folosita pentru a-l cobori in canal s-a rupt, iar barbatul a cazut in gol.

Anil avea un baiat si doua fete. La crematoriu fiul sau nu s-a dezlipit de trupul neinsufletit al barbatului.

Shiv Sunny, reporter The Hindustan Times, este cel care a facut fotografia si a urcat-o pe pagina sa de Twitter. El a declarant pentru BBC ca a fost profund marcat de baiatul de 11 ani.

„Tragedia este parte din activitatea mea, ma confront zilnic cu ea. Asa ceva nu am mai vazut pana acum.”

Reporterul a explicat ca fotografia a fost facuta cu cateva minute inainte ca trupul barbatului sa fie incinerat. „I-a luat capul intre mainile sale si nu a putut spune decat „tata”, inainte de a izbucni in plans.”

„Intentia mea fusese alta. Voiam sa atrag atentia asupra mortilor de pe santierele din oras. Cu aceasta imagine am reusit sa povestesc drama unei familii.”

Pentru ca sunt foarte saraci, sotia a fost ajutata de vecini pentru a reusi sa acopere costurile incinerarii. Drama din familie nu se opreste aici. Cu doar cateva zile inainte, bebelusul familie de numai patru luni a murit din cauza pneumoniei, pentru ca tatal nu a avut bani de medicamente.

Postarea jurnalistului a avut mii de distribuiri pe retelele de socializare, iar multi nu au ramas indiferenti. Afaceristi, actori si artisti s-au interesat de modul in care pot ajuta aceasta familie.

Te-ar putea interesa si