Copilul-erou la doar șapte ani. A intrat în foc pentru a-și salva sora

Un copil a devenit erou după ce și-a salvat sora din flăcări. Băiatul a uimit o țară întreagă după ce a făcut un gest inedit.

Author: Georgiana Balaban duminică 27 decembrie 2020 , 21:53

copilul care și-a salvat sora din foc
Copilul care și-a salvat sora din foc.[Sursa foto: CNN]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un băiat a devenit erou la vârsta de șapte ani. El s-a întors în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva sora. Copilul s-a întors imediat în casa care a luat foc pentru a-și salva sora.

Băiatul a intrat pe geam în camera surorii sale pentru a-i salva viața. Micuța are doi ani.

O nenorocire s-a abătut asupra unei familii, chiar în preajma Crăciunului. Un băiat a devenit erou-salvator la doar șapte ani. Minorul și-a salvat sora mai mică în vârstă de doar doi anișori după ce în casa familiei a izbucnit un incendiu de proporții uriașe. După ce flăcările au mistuit puternic, nu a mai rămas nimic din locuința familiei.

Citeste si: Incendiu puternic în Dâmbovița! O femeie a ars de vie în propria locuință

Copilul este înfiat de familia Davidson. El nu a stat pe gânduri și a fugit să-și apere sora.

Băiatul a intrat printr-o fereastră pentru a o salva dintr-un incendiu care a izbucnit în mijlocul nopții și a distrus casa familiei sale, conform CNN.

Casa familiei a ars din temelii de sărbători

Era o noapte obișnuită de decembrie în familia Davidson din New Tazewell, Tennesse. După ce părinții, Chris și Nicole au luat cina împreună cu copii lor, i-au băgat în pat și au adormit în jurul orei 20:30, după programul normal pe care aceștia îl respectă cu regularitate.

Citeste si: Incendiu devastator într-un centru pentru migranți la Paris

După câteva ore, mama copiilor, Nicole Davidson s-a trezit cu miros de fum. În câteva minute, locuința familiei era în flăcări- iar Erin Davidson, în vârstă de 22 de luni, a rămas blocată în camera ei.

Părinții băiatului au reușit să-i salveze pe pe fii lor, Elijah de 2 ani și Eli care au fost înfiați în urma cu un an. Însă, dormitorul lui Erin a fost înconjurat de flăcări.

copilul care și-a salvat sora din foc
Micuța, în vârstă de 2 ani, salvată din foc.[Sursa foto: CNN]

Copilul de șapte ani nu s-a gândit prea mult și a fugit în foc după sora sa. El s-a strecurat prin geamul camerei surioarei lui și a ridicat-o din pătuțul ei.

„Am ieșit afară să ajungem la ea de la fereastră, dar nu era nimic pe care să stau eu ca să ajung acolo, așa că l-am ridicat pe Eli, care a intrat pe fereastră și a putut să o ridice din pătuțul ei. Nu am putea fi mai mândri de Eli. A făcut ceva ce un bărbat adult nu ar face”, a povestit tatăl copiilor pentru CNN.

Familia Davidson a crescut 34 de copii. Acum cei doi îi are în grijă pe Eli, și au adoptat alți doi- Erin și Elijah. Familia începe, acum, din nou de la zero, afectată de pierderea locurilor de muncă din cauza pandemiei, a fost lansată o strângere de fonduri pentru aceștia.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si