Copilul cu coada, o anomalie considerată un dar al zeilor. Cazul care şochează lumea

În India există un caz foarte rar, respectiv un copil care s-a născut cu o coadă.

M.C.B., sâmbătă 01 decembrie 2018 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un băieţel din India are o coadă de 30 de centimetri. Krishna Yadav, în vârstă de 3 ani, s-a născut cu coadă, iar familia sa vrea să rămână aşa.

Mama copilului, Kavita Yadav, în vârstă de 22 de ani, a avut un şoc când a văzut anomalia pe care micuţul o prezenta la naştere.

Numai că familia a convins-o că bucata de carne sub formă de coadă ar fi un dar al zeilor.

Cu toţii cred că nu trebuie ca micuţul să fie operat. Ei consideră că se vor îmbolnăvi dacă i se va înlătura coada lui Krishna. Din toate locurile din India vin oameni să-l viziteze pe băieţel, fiindcă sunt convinşi că ar fi binecuvântat de zeul cu chip de maimuţă, Hanuman.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si