Moarte suspectă în cazul lui Philipp Schuler-Voith. Acesta a fost găsit decedat în camera de hotel, la vârsta de 38 de ani. Cauza morții este încă neclară.

Fiul antreprenorului Robert Schuler-Voith și Brigitte Schuler-Voith avea toate resursele finaciare din lume. Familia de succes a acumulat de-a lungul anilor o avere de aproximativ 124 de milioane de euro pentru acțiunile companiei.

Citește și: Descoperire macabră: Trupul neînsuflețit al unui băiat a fost găsit în Râul Moldova, după mai bine de un an de la dispariție

Nu se știe încă de cauza exactă a morții.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier- wowbiz.ro

„Ca de obicei în cazul unor astfel de decese, parchetul și poliția investighează împrejurările care au dus la decesul bărbatului”, explică un purtător de cuvânt al tragicului incident, care a fost semnalat inițial de „Bild”. Informații suplimentare nu pot fi dezvăluite în acest moment.

Citește și: Oameni executați pentru vizionarea unor filme erotice. Dictatorul Kim Jong-un, mai crud ca niciodată

Descoperire macabră: Trupul neînsuflețit al unui băiat a fost găsit în Râul Moldova, după mai bine de un an de la dispariție

Moarte învăluită în mister, după ce astăzi a fost găsit trupul unui băiat mort în Râul Moldova. Tânărul de 18 ani era dispărut de anul trecut, spun anchetatorii, care nu exclud variante unei crime, dar nici a unei sinucideri.

Citește și: VIDEO- Ce spune mama bărbatului, una dintre victimele dublei crime de la Bran?

Dionisie avea 18 ani și a plecat de acasă pe 8 decembrie şi de atunci nu s-a mai întors. Era elev în ultimul an la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec Ştefănescu” din Roman, la clasa de religie pastorală, iar în dimineaţa în care a dispărut şi-a condus prietena la liceu.

Citește și: VIDEO- Dublă crimă la Bran! O altercație între veri s-a terminat terminat cu o tragedie oribilă. Două persone au murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si