Descoperirea macabră a fost făcută de tatăl său. Omul a fost îngrijorat că fiul său nu mai dă niciun semn, așa că a mers să vadă ce se întâmplă. Bărbatul este cel care a găsit trupul neînsuflețit.

Citește și: Tânăra sportivă Victoria Lee a murit pe neașteptate la doar 18 ani. Ce s-a întâmplat

Ștefan Bouroșu a avut parte de un sfârșit tragic la doar 32 de ani.

Actorul locuia singur, cu chirie, în Chișinău.

Moartea suspectă a lui Ștefan Bouroșu

Tânărul actor a fost găsit mort chiar de tatăl său. Nimeni nu se aștepta la această moarte fulgerătoare. Moartea lui Ștefan Bouroșu i-a șocat pe colegii şi prietenii săi care au postat mesaje emoţionante pe rețelele de socializare.

Citește și: Doliu în lumea literaturii! Russell Banks s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

„Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega sa Olesea Svecla.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

„De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte..) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit.. Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebăm noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul … Probabil ca nu.

Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris jurnalista Irina Staver.

Citește și: A murit o dublă campioană olimpică. Doliu în lumea sportului

Ștefan Bouroșu a fost actor al Teatrului Național Eugène Ionesco în perioada 2013-2017. Acesta a interpretat roluri piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Citește și: Care a fost ultima dorință a Dianei înainte să fie răpusă de cancer. Tânăra a închis ochii la doar 28 de ani: „Dumnezeu te ține în brațe acum”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si