Corespondență din America de la Cristian Greger! Este incredibil ce se întâmplă chiar acum peste Ocean! "Lumea cumpără tot ce găsește! Ca termitele, în valuri"

Cristian Greger este un român care a ales să plece din România în urmă cu doi ani pentru a-și construi o viață mai bună în Statele Unite ale Americii.

I.A., sâmbătă 28 martie 2020 , 16:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

În exclusivitate pentru Kanal D, Cristian povestește care este atmosfera în Grand Rapids, Michigan, SUA, în această perioadă teribilă când omenirea este afectată de pandemia de coronavirus. El Lucreaza într-un hotel, fratele său într-un supermarket. Încearcă, pe cât posibil, să respecte toate indicațiile autorităților, atât pentru  protecția sa personală, cât și pentru a-și proteja părinții în vârstă.

 

corespondenta-america-cristian-grenger-coronavirus-masuri

Corespondență din America de la Cristian Greger: "Nu se mai găsesc dezinfectante, mănuși"

"Există și o isterie în rândul populației, oamenii sună la Salvare pentru cel mai mic simptom!", explică românul.

Nu se mai găsesc dezinfectante, mănuși, rafturile cu alimente din magazine se golesc cu o repeziciune teribilă. În ciuda avertizărilor autorităților, există și americani ignoranți, care par să nu se sinchisească de pericolul teribil și ies la plimbare în parcuri. Mai rar, ce-i drept, în ultima perioadă, pentru că oamenii legii au început să aplice amenzi usturătoare.

 

Citeste si: Fotbalist testat pozitiv cu coronavirus

Citeste si: Declarație propria răspundere. Acum poate fi completată și online pe platforma electronică formular.sts.ro, singura avizată

Citeste si: Cadrele medicale din România, ținta coronavirusului. Încă o asistentă a fost confirmată cu coronavirus şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase

 

Vă invităm să urmăriți, în exclusivitate, corespondența din America a lui Cristian Greger

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si