Corina a fost găsită spânzurată. Avea doar 34 de ani. Tatăl ei vrea să afle ce s-a întâmplat cu adevărat

În urmă cu fix trei ani de zile, Gheorghe Vlad era lovit de o veste mai rea decât un trăznet. Ordinea firească a lucrurilor, aceea care aşează ca urmaşii să îşi îngroape părinţii, se inversase.

R.B., miercuri 17 iulie 2019 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În dimineaţa zilei de 25 iulie 2016, Gheorghe Vlad a aflat că şi el a căzut victimă ordinii nefireşti. În acea dimineaţă a aflat că trebuia ca el, tatăl, să-şi îngroape fiica. Corina, fata lui în vârstă de 34 de ani, murise. Şi nu oricum. Ci violent. A alergat într-un suflet la casa Corinei, acolo unde locuia cu soţul şi cu cei doi copilaşi, nepoţii lui Gheorghe Vlad. A găsit acolo poliţia care investiga, iar trupul fetei lui întins pe jos, fără viaţă. Poliţiştii i-au spus că se sinucisese.

Citeste si: Un elev premiant din Oradea a fost găsit spânzurat la o zi după ce a terminat cu BAC-ul

Se spânzurase de un cireş din curte. O găsise soţul, care o dăduse jos.

De trei ani de zile, Gheorghe Vlad şi copiii care i-au mai rămas, fraţii Corinei, merg la mormântul ei cu inima frântă. Nu numai de pierderea suferită. Ci şi de convingerea că nu s-a făcut dreptate, iar Corina nu poate să se odihnească liniştită. Gheorghe Vlad şi fraţii Corinei sunt convinşi că femeia nu s-a sinucis. Ci a fost ucisă. Mai mult, indică şi asasinul: soţul ei. O spun peste tot, în public, la televizor, în petițiile trimise autorităților, scrie evz.ro.

Citeste si: S-a stins şi Raluca, la o săptămână de la accidentul din Vaslui! Un șofer beat a curmat șase vieți

Foto: spynews.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si