Corina Chiriac, decizie radicală din cauza depresiei: "Văzusem nişte situaţii dramatice"

Artista a mai declarat că i-a refuzat pe cei care au cerut-o de soţie, pentru că marea ei dragoste a fost şi rămâne muzica.

Webeditor: C.I.P. Author: E. V. marți 23 octombrie 2018 , 12:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru Corina Chiriac dragostea a însemnat probleme, ba chiar a trecut prin depresie. Cântăreaţa a declarat la un post de televiziune că s-a îndrăgostit o singură dată şi nu mai vrea să treacă prin fiorul iubirii niciodată.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani.

În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat”, a declarat Corina Chiriac într-un interviu pentru B1 Tv.

Citeste si: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Artista a mai declarat că i-a refuzat pe cei care au cerut-o de soţie, pentru că marea ei dragoste a fost şi rămâne muzica. Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a mai declarat Corina Chiriac.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si