Corina Chiriac, Stela Enache și Daniel Iordăchioaie au îmbrăcat hainele militare FOTO

Inaugurarea oficială a ”monumentului artiștilor muzicii românești” a adus laolaltă multe nume mari din branșă.

Petru Luca, duminică 07 iulie 2019 , 13:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inaugurarea oficială a ”monumentului artiștilor muzicii românești”, care a avut loc luni, a adus laolaltă multe nume mari din branșă. Foarte încântată de monumentul creat de Valentin Tănase, Corina Chiriac a postat un text emoționant și câteva fotografii, cu ea, Daniel Iordăchioaie sau Stela Enache în uniformă militară. 

Citeste si: Dramă continuă pentru un celebru realizator tv autohton: ”Doamne, ajută-mă să trăiesc!” Doru Braia a ajuns în sapă de lemn

”Dragi prieteni, ieri, 1 Iulie, de ziua Muzicii Militare, a avut loc ceremonia oficiala de dezvelire a

Monumentului Artistilor Muzicii Romanesti.
Creat de catre Dl.Valentin Tanase, monumentul este un omagiu dedicat "tuturor celor care in calitate de compozitori, interpreti, dirijori,instrumentisti, textieri, realizatori de emisiuni radio si televiziune au imbogatit cu talentul lor eterna arta a muzicii". 
Sunt onorata sa fi facut parte din comitetul de realizare a acestui unic memorial. 
Alese multumiri aduc domnului General-Locotenent Dr. Catalin Zisu pentru realizarea ideii si pentru frumoasele uniforme! Aceleasi sincere multumiri tuturor celor care au pus umarul la realizarea intregului proiect. 
Daca aveti drum prin Bucuresti si treceti pe Blvd Iuliu Maniu, poate va opriti un minut...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei peste 560 de Artisti pomeniti de jur-imprejurul acestui Monument.
Multumim frumos!”, a notat celebra Corina Chiriac. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica... Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si