Corina Dănilă și fiica ei seamănă ca două picături de apă. Ce frumoase sunt

Corina Dănilă, cunoscuta actriță de telenovele, este o femeie împlinită.

E. V., miercuri 23 ianuarie 2019 , 15:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După succesul răsunător pe care l-a avut grație telenovelelor în care a jucat, Corina Dănilă a preferat să-și țină viața privată departe de ochii lumii. A divorțat de omul de afaceri Norris Măgean, iar ea a rămas să aibă grijă de fiica lor Rianna sau Riri cum o alintă Corina.

Fata este elevă în clasa noua la un liceu bucureștean, iar Corina Dănilă este mândră tare de fiica sa care s-a transformat într-o adevărată domnișoară. De-a lungul timpului, au apărut foarte puține informații despre Rianna, pe care mama ei a ținut-o departe de fotografi și chiar de rețelele de socializare. „Am discutat cu ea chiar când era foarte mică și începuse să audă despre Facebook sau Twitter și i-am explicat pe înțelesul ei că este mai în siguranță dacă nu se expune inutil. N-am împiedicat-o să-și facă conturi pe rețelele de socializare, dar am decis de comun acord să nu posteze poze cu fața ei până nu împlinește 14 ani și-si ia buletin. Riri a respectat înțelegerea făcută și mi-a dat dreptate! Oricum, ea însăși este foarte selectivă cu fotografiile pe care le postează, fiind foarte pasionată de arta fotografică în general.” , a declarat actrița pentru Unica. 

A jucat în telenovele

Pe lângă un serial de televiziune în care joacă, Corina Dănilă joacă și teatru, în stagiunea aceasta putând fi văzută la Teatrul Elisabeta, în „O căsnicie liniștită”, la Teatrul Dramaturgilor Români, în „Autorul e în sală”, la Metropolis, în „Paganini”, și în cea mai recentă premieră, pe care a avut-o la Teatrul Arte Dell’Anima, cu „Totul despre femei”, „în care suntem trei actrițe și jucăm cinsprezece personaje”.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si