Invitat in studiul celor de la Dolce Sport, Cornel Dinu a exprimat niste idei dureroase si morbide cu privire la starea sa de spirit actuala. "O sa va supar, dar parca as vrea sa plec mai repede din aceasta lume in care nu ma regasesc deloc. Prezentele la emisiunile TV sunt printre putinele momente care ma mai bucura, discutand cu tineri si vorbind aceeasi limba a fotbalului", a declarat Dinu.



Cornel Dinu a avut o activitate fabuloasa ca fotbalist in Liga 1. A jucat 454 de meciuri, a marcat 53 de goluri, are 75 de meciuri si 7 goluri la echipa nationala, dar si 33 de meciuri si 3 goluri in cupele europene.

Ca antrenor a castiga titlul si Cupa Romaniei in 1984, ca secund la Dinamo, dar si ca principal (Titlul in 2000, Cupa in 2001).

A condus si echipa nationala a Romaniei, dar a mai fost principal si la CS Targoviste, Metalul Bucuresti, ASA Targu Mures, Otelul Galati, U Cluj si FC Olt, dar fara rezultate notabile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si