Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nuntă! Vezi ce a răspuns Galeş după dezvăluirile şocante ale fratelui şi fiului Ilenei Ciuculete!

Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete de catre rudele de sânge ale cântăreţei.

Author: Matei Vaihan joi 02 ianuarie 2020 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nunta care a avut loc în martie 1992.

„Cu o zi înainte de nuntă i-a dat telefon fratelui ei, Aurel, să vina pentru că o omorâse Cornal Galeş cu bataia. Căzuse pe jos.”, a dezvăluit Mugurel Sfetcu, fiul lui Ciuculete, în 2012.

“Şi l-a legat cu funia Aurel, că a doua zi aveau nuntă, cununia civilă”, a mai spus Mugurel. Şi fratele Ilenei Ciuculete, Aurel, a confirmat episodul. "Adevarul este exact acolo. A batut-o. In noaptea de cununie a batut-o. Nu stiu ce sa zic.”, a declarat Aurel.( vezi ce scrie în biletul de adio lăsat de Cornel Galeş)

Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete: "Cum să spui aşa ceva?" 

Cred că pentru el, el nu ştia cât îl iubeşte de mult, iar sora mea nu flirta cu nimeni. Poate îşi aduce aminte. A bătut-o şi nu a fost prima dată", a mai spus fratele Ilenei Ciuculete.

"Cum să spui aşa ceva?! Cum să o bat eu? Sunt atâţia colegi care pot spune",  s-a apărat Cornel Galeş. 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. Cornel Galeş (60 de ani) a decedat în week-end, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Valencia.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si