Cornel Gales a mers noaptea la cimitir, la mormantul sotiei sale! Ceva uluitor s-a intamplat in momentul in care a inceput sa o jeleasca

Webeditor: V.P. joi 13 aprilie 2017 , 10:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viata lui Cornel Gales s-a schimbat in totalitate de la moartea sotiei sale, Ileana Ciuculete. Ramas vaduv, Cornel si-a petrecut mare parte din timp la cimitir si a venit zi de zi la mormantul artistei pentru a sta de vorba cu ea.
Un apropiat al cuplului a povestit la un post de televiziune o experienta uluitoare traita de Cornel Gales, intr-o noapte cand bantuia prin cimitir.


"În noaptea de Buna Vestire a simţit nevoia să fie alături de 'Zânica' lui şi la 2 noaptea a plecat la cimitir. Îmi spunea: 'Silviu, parcă teleghidat m-am dus acolo. I-am aprins lumânări şi, la un moment dat, a venit un vânt aşa şi stăteam cu ea de vorbă. A început o ploaie bruscă. Mi-a apărut Zânica în cap si parca mi-a zis: Bă, eşti nebun, ce cauţi la ora asta în cimitir? Du-te acasă! I-a spus: 'Zânica mea, vreau să dorm cu tine!' M-a trimis acasă. După s-a oprit ploaia. Îmi spunea: 'Am adormit îmbrăcat. Am dormit dus", a povestit prietenul lui Cornel Gales.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si