Cornel Galeș a postat de 241 de ori acest mesaj pe Facebook, înainte să moară! Ce le-a transmis băieților Ilenei Ciuculete, cu care se războia pentru avere?

Cornel Galeș era obsedat de procesul pe care l-a pierdut în fața copiilor Ilenei Ciuculete.

Author: Radu Constantin luni 02 decembrie 2019 , 21:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Refugiat în Spania, Cornel Galeș a trăit până în ultima clipă cu convingerea că i s-a făcut o nedreptate atunci când judecătorii au decis că trebuie să le plătească celor doi băieți ai Ilenei Ciuculete o sumă mare rezultată din vânzarea vilei în care a locuit cu interpreta.

Galeș a repostat de 241 de ori(!!!) în ultimele 6 luni și jumătate un filmuleț care dovedea că Mugurel și Cristi aveau cunoștință de vânzarea casei și au fost de acord cu ea. Este vorba despre un fragment dintr-o emisiune de televiziune unde Mugurel, unul dintre băieți, explică faptul că atunci când a mers la notar i-a fost adus la cunoștință că vila a fost vândută și că din banii obținuți, Galeș și-a achiziționat un apartament.

Galeș se simțea singur în Spania

La fiecare repostare există cel puțin un comentariu al unei fete pe nume Alina (probabil un cont fals) care scrie același lucru: ”Parcă domnul Mugurel spunea că nu are la cunoștință despre vânzarea vilei. Acum recunoaște că știa și a fost de acord cu înâelegerea notarială”. Într-adevăr, în fața judecătorilor, fiii Ilenei Ciuculete au declarat că nu au știut nici un moment că mama lor și Cornel Galeș au vândut vila cu câteva zile înainte ca Ileana Ciuculete să moară.

Cornel Galeș a postat ultima oară acest filmuleț în ziua precedentă morții lui. El a pus de două ori filmulețul la distanță de un minut. În noaptea precedentă, Cornel Galeș a postat de trei ori la rând piesa ”Atât de singur” al celor de la Talisman.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si