Cornel Gales are o fiica secreta! Fata are 30 de ani, insa sotul Ilenei Ciuculete n-a mai vrut sa auda de ea de cand avea 4 ani! "Vreau doar sa ma lase in pace"

Moartea Ilenei Ciuculete a readus pe tapet relatia tensionata pe care cantareata a avut-o cu fiii ei, care au acuzat-o ca i-a abandonat. Putina lume stie ca si Cornel, sotul Ilenei, are o fiica din prima casatorie.

Radu Constantin, luni 20 martie 2017 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, are o fiica de 30 de ani, care l-a acuzat, la un moment dat, de abandon familial. In urma cu 10 ani, Claudia Gales si-a dat in judecata tatal, pe motiv ca acesta nu-i mai platea pensia alimentara si nu l-a mai interesat de ea. Ea a solicitat judecatorilor ca sotul Ilenei Ciuculete sa-i plateasca pensie de intretinere pana la terminarea studiilor, desi in acel moment era majora. Ea s-a plans magistratilor ca desi suma era mica (mai putin de 100 lei pe luna), tatal ei refuza sa o achite. In acel moment, in presa vremii, a aparut informatia ca fata ar putea sa-l acuze oficial pe Gales de abandon familial, fapta care in acel moment se pedepsea chiar si cu inchisoare. Totusi, Claudia n-a mai formulat, pana la urma, o plangere in acest sens.
Contactat de jurnalisti, Cornel Gales a avut o reactie nervoasa, cand a auzit de subiect. „Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea si mama ei, care nu e deloc saraca, caci are doua apartamnente in Bucuresti si o casa de vacanta la Buzau, vor doar sa ma sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Multi, putini cat au fost, eu i-am platit fetei banii, asa ca nu vreau decat sa ma lase in pace”, spunea Gales acum 10 ani.

Cornel Gales a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete pe vremea cand era casatorit, iar fiica lui avea 4 ani. „Pe Cornel l-am vazut intr-un taxi. I-am spus direct ca as vrea sa ma marit, dar daca are o familie frumoasa si este fericit, poate sa ramana acolo. I-am dat timp de gandire o luna. El a stat doar doua zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si